Zwaar en speciaal transport

zwaar transport

Schouten Transport is dé specialist op het gebied van zwaar transport en speciaal transport. Het familiebedrijf, opgericht in 1999, heeft jarenlange ervaring in het complete vervoerstraject van zwaar- en exceptioneel transport.

 

Alles-in-één

Wij zorgen ervoor dat uw product (wat het ook is en wat de afmetingen ook zijn) op de juiste plaats van bestemming komt. Maar daar blijft het niet bij. Indien gewenst voeren wij ook montagewerkzaamheden uit. Voor verschillende klanten monteren en positioneren onze chauffeurs de lading op de eindbestemming. Dat doen wij onder andere met prefab betonnen weegbruggen en transformatorstations. U hoeft zich dus alleen op uw core business te richten. Wij doen de rest!

 

Speciaal en zwaar transport door heel Europa

Schouten Transport heeft chauffeurs in dienst die zeer ervaren zijn op het gebied van speciaal en zwaar transport door geheel Europa. Wij kennen de weg. Of de bestemming nu Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Schotland, Spanje, Duitsland, Rusland of waar dan ook betreft. En indien gewenst regelen we ook het intermodale vervoer.

 

Waarom uw speciaal en zwaar transport uitbesteden aan Schouten Transport?

Wij zijn er van bewust dat uw kostbare product absoluut veilig en schadevrij bij uw klant terecht moet komen. In het transport met overmaten zijn de risico’s groter. Om deze desondanks te tackelen zijn ervaring en expertise van levensbelang. Bij Schouten Transport bent u daarom aan het goede adres.

 
Omdat wij jarenlange ervaring hebben op het gebied van speciaal- zwaar en exceptioneel transport, kunnen wij u voorzien van de beste adviezen tegen concurrerende prijzen

 

Onze kernwaarden zijn:

 • Alles-in-één;
  Wij zorgen ervoor dat uw product op de juiste plaats van bestemming komt. Maar desgewenst verzorgen wij het complete traject van A naar B inclusief eventuele positionering – en of montagewerkzaamheden.
 • Uitstekende service;
  Door onze directe, korte lijnen handelen wij snel en zijn hierdoor zeer flexibel. Daarbij communiceren we op een open en eerlijke manier.
 • Denken in oplossingen;
  Door onze ervaring op het gebied van zwaar en speciaal transport gaan wij zeer oplossingsgericht te werk. Wij denken met u mee en lossen elke transportvraag op.
 • Vakkundige chauffeurs;
  Wij investeren in onze chauffeurs. Voor ons is het enorm belangrijk dat uw producten, veilig en zonder schade, op de plaats van bestemming aankomen. Onze medewerkers hebben de juiste opleidingen en certificaten behaald om zwaar en speciaal transport te kunnen uitvoeren.
 • Professionele en moderne trucks;
  Onze trucks voldoen aan de strenge milieunormen. Wij hebben de beschikking over een professioneel wagenpark waarmee we op elke transportvraag een passend antwoord hebben.

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat Schouten Transport voor u kan betekenen op het gebied van zwaar en speciaal transport? Vraag dan online een gratis offerte aan. Of bel gewoon naar 0529-482332.

 

Onze medewerkers staan klaar om het gehele transporttraject van A tot Z voor u uit handen te nemen.