Verticaal transport

verticaal transport

Schouten Transport biedt ook verticaal transport aan. Met behulp van onze kraantrailer hebben wij zelf de mogelijkheid om uw vracht te laden en te lossen. Maar anderzijds kunnen wij door ons uitgebreide netwerk ook grotere hijsklussen voor u oplossen. Op deze manier kunnen wij het complete traject van fabriek tot eindbestemming van uw product uit handen nemen.


Onze kraantrailer is onder andere ook inzetbaar als staartkraan voor het lossen van silo’s.


Verticaal transport uitbesteden aan Schouten Transport

Schouten Transport is niet alleen uw partner op het gebied van transport. Wij gaan verder. Ook hijsklussen en montagewerkzaamheden behoort tot ons takenpakket. De kraantrailer is hiervoor een uitstekend hulpmiddel. Maar ook onze nauwe samenwerking met verschillende kraanbedrijven biedt mogelijkheden.


Vertel ons wat er vervoerd moet worden en wat de eindbestemming is. Wij zorgen dat het gemonteerd terecht komt op de plaats van bestemming. U hoeft dus niets meer te regelen. Geen truck, geen kraan, geen monteur.


Gratis offerte aanvragen

Wij werken binnen geheel Europa. Of u nu een vracht wil laten afleveren in Engeland, Duitsland, Spanje, Turkije of Polen. Het behoort bij ons allemaal tot de mogelijkheden.


hoog-transport

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van transport. Leg uw transportvraag bij ons neer en wij denken met u mee en gaan hierbij oplossingsgericht te werk.


Onze vakkundige en gediplomeerde chauffeurs zorgen ervoor dat uw vracht op de plaats van bestemming komt. Desgewenst kan onze chauffeur de vracht ter plekke monteren.


Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.