Veiligheid

Wij transporteren uw goederen veilig en schadevrij van A naar B. Wij investeren daarom continu in ons materieel en onze chauffeurs. Zo kunnen wij altijd veilig aan uw vraag voldoen.

 

Veilig
Vooral in het speciaal transport geldt veiligheid boven alles. Om dit zeker te stellen, werken wij altijd met onze professionele en ervaren chauffeurs, de juiste benodigde transportvergunningen en de juiste middelen voor ladingzekering. Voor transporten die buiten de standaard maatstaf vallen verzorgen wij de juiste extra vergunningen, inclusief eventueel benodigde (politie)begeleiding.

Gerrit Dijkgraaf – chauffeur – over veiligheid:
Ik heb een lading vervoerd van 4,85m breed en 3,90m hoog van Dresden naar het Ruhrgebied in Duitsland. Het gevaar van deze lading zat hem in de breedte, maar ook in de hoogte. Vooral medeweggebruikers moeten ruim van te voren zien dat je met zo’n breedte onderweg bent. Daarom hebben we markeringsborden en voldoende zwaailampen op de trailer om goed op te vallen. Daarnaast rijdt er met deze breedtes altijd een begeleidingsvoertuig mee. En in dit geval op de binnendoor wegen zelfs politiebegeleiding. Ik heb deze rit weer zonder schade en weinig oponthoud verricht. Als dat allemaal lukt, dan geeft dat erg veel voldoening. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de klant! Samen moeten we er wat van maken!