Service

Door onze kennis en ervaring handelen wij snel en bieden wij flexibiliteit. Wij ontzorgen u in uw transportvraag. Daarbij zijn wij open en eerlijk in communicatie en prijzen.

Planning
Wij stemmen de planning van onze trucks dusdanig af, dat wij scherpe prijzen kunnen bieden en snelle levertijden. Wij regelen het juiste materieel, de vergunningen, begeleiding en meest ervaren chauffeur voor de vereiste vracht. Zo garanderen wij dat uw vracht tijdig, veilig en schadevrij wordt afgeleverd.

Korte lijnen
De lijnen met onze chauffeurs zijn kort waardoor wij snel kunnen schakelen. Wij communiceren continu met elkaar, kennen elkaar en vertrouwen elkaar. Als er tijdens het transport iets onvoorziens gebeurt, zorgen onze korte lijnen voor een snelle afhandeling. Dit alles met oog voor veiligheid en kwaliteit.

Gerrit Mijnheer – planner – over service:

Onze klant in de bouw maakte zich zorgen; hij had een spoedlevering nodig om te voorkomen dat de bouw stil zou komen te liggen, met alle gevolgen en kosten van dien. Onze eigen trucks waren allemaal onderweg. Door onze hulpvraag uit te sturen naar collega-vervoerders konden wij de paniek bij onze klant wegnemen en nog belangrijker, de bouw kon doorgaan.

Dankzij ons brede netwerk zijn wij in staat om, zelfs in spoedgevallen of als ons eigen materiaal niet meer beschikbaar is, alle logistieke problemen voor onze klanten uit handen te nemen!