Materieel

Wij werken met professionele en moderne trucks, die voldoen aan de strenge milieunormen. Onze vrachtwagens zijn stuk voor stuk afgestemd op hun transporttaak: een efficient en schadevrij transport. Ons materieel bestaat uit:

De modernste trucks met minstens euro-5 en euro-6 motoren die voldoen aan de strengste milieunormen om onze CO-2 uitstoot zo ver mogelijk te reduceren. De keus voor deze merken trucks is niet zomaar.

 

3- en 4-asser uitschuifbare semi-diepladers

3-assige uitschuifbare semi-dieplader4-asser DUBBEL-uitschuifbare semi-dieplader

Deze semi-diepladers hebben een laadvermogen tot 50 ton en zijn allemaal uitschuifbaar. Met onze semi-diepladers kunnen wij praktisch alles vervoeren. De trailers zijn voorzien van:

  • oprijbanen om verrijdbare machines te vervoeren;
  • zeilen om uw vracht waar nodig droog aan te leveren;
  • verbredingshout om onder andere brede rupskranen veilig te kunnen laden en lossen;
  • doorlaadbokken om lange ladingen te kunnen laden en goed te ondersteunen;
  • en uiteraard de juiste ladingszekeringsmiddelen zodat lading niet gaat schuiven!

 

2- asser uitschuifbare diepladers

2-assige_dieplader

Met onze diepladers kunnen wij een laadhoogte creëren vanaf 30cm! Dat betekent dat ladingen van 4 meter hoogte voor ons nog steeds onder vrijwel normale omstandigheden vervoerd kunnen worden. Uiteraard wel met de juiste ontheffingen voor de hoogte. En dit niet alleen in Nederland, maar door heel Europa! Het unieke as-stel van deze trailers zorgt voor een technisch laadvermogen tot wel 29 ton! De diepladers zijn voorzien van:

Onze diepladers zijn allemaal voorzien van:

  • oprijbanen om verrijdbare machines te vervoeren;
  • zeilen om uw vracht waar nodig droog aan te leveren;
  • verbredingshout om onder andere brede rupskranen veilig te kunnen laden en lossen;
  • doorlaadbokken om lange ladingen te kunnen laden en goed te ondersteunen;
  • en uiteraard de juiste ladingszekeringsmiddelen zodat lading niet gaat schuiven!

Wij hebben deze diepladers in verschillende uitvoeringen:

 

Dieplader met afneembare zwanenhals

Dieplader met afneembare zwanenhals (1)Dieplader met afneembare zwanenhals (2)

Deze dieplader heeft een laadvloerhoogte van 30cm. De zwanenhals van deze dieplader is demontabel, waardoor verrijdbare ladingen gemakkelijk en veilig verladen kunnen worden. De dieplader is ook speciaal ontwikkelt voor open-top zeecontainers. Door de trailer uit te schuiven kunnen 40ft containers geladen worden met hoogtes tot 4m en zelfs hoger.

 

dieplader met ketelbed en dubbel uitschuifbaar

Het unieke aan deze trailer is dat de laadvloer in het midden kan zakken. Hierdoor ontstaat een zogenaamd ketelbed. Dit is ideaal voor onder andere silo’s. Maar het biedt nog veel meer mogelijkheden. Door speciale bokken kunnen ook wanden of andere smalle betondelen rechtop verladen worden. Hierdoor worden extra kosten voor breedtetransport uitgespaart. Waarmee we voor gunstige prijzen transporteren kunnen.

 

Kraantrailer

Transport met kraantrailer, opslag-verhuiscontainer

met onze kraantrailer kunnen wij uw lading ook zelf laden en lossen. Deze trailer is vooral geschikt voor het vervoer van bouwmaterialen, denk aan het transport van betonplaten, sleufsilo’s, stenen, staal enzovoorts. Tot 5 ton kunnen wij naast de auto laden en lossen met deze kraan.

 

Vlakke (uitschuifbare) trailers

Vlakke trailer

Onze vlakke (uitschuifbare) trailers zijn gestuurd en hebben een groot laadvermogen. Ook op deze trailers zijn alle benodigde vergunningen aanwezig voor het exceptioneel transport. De trailers hebben een laadvermogen tot 40 ton door het lage eigen gewicht!