Machine transport

machine transport

Schouten Transport is dé specialist op het gebied van machine transport.


Dankzij ons professioneel werkmateriaal kunnen wij elke klus aan. Denk aan transport van grote machines, zoals bijvoorbeeld grondverzetmachines als een shovel, mobiele kraan, rupskraan, dumper, enzovoorts. Maar ook landbouwmachines als een hakselaar, combine, freesmachine, trekker, silagewagen enzovoorts.


Al onze trailers zijn voorzien van oprijplaten of zijn voorzien van een afneembare zwanenhals waarmee ook extreem hoge machines en machines met een lage bodemvrijheid geladen kunnen worden. Daarnaast heeft elke truck de nodige startvoorzieningen bij zich als startkabels en startpiloot om ook moeilijk startende machines op te kunnen halen. Uiteraard zijn onze chauffeurs het gewend om zelf de machines te laden en te lossen.


Machine transport uitbesteden aan Schouten Transport

machines vervoeren

Schouten Transport heeft jarenlange ervaring op het gebied van machine transport. Al sinds 1999 verzorgen wij exceptioneel transport voor verschillende opdrachtgevers.


En u plukt de vruchten van onze jarenlange ervaring. Onze chauffeurs zijn allemaal gediplomeerd en gaan professioneel te werk. Wij zorgen ervoor dat uw machine(s) op een veilige en schadevrije manier vervoerd worden.


Wij zijn werkzaam in heel Europa. Dus heeft uw vracht als eindbestemming Engeland, Duitsland, Frankrijk, Macedonië of Wit-Rusland. Geen enkel probleem.


Professioneel machine transport multimodaal (ook per zeecontainer)

Wij zijn gespecialiseerd in machine transport. Zowel nationaal als internationaal. En ook multimodaal. Voor verschillende klanten verzorgen wij naast het transport over de weg van de machines ook de eventuele verdere verscheping over geheel de wereld. Waarbij meer dan eens machines op onze locatie uit elkaar worden gehaald en in zeecontainers worden verpakt. Dit bespaart veel kosten.


Schouten Transport handelt snel, is eerlijk en open in de communicatie, denkt in oplossingen en gaat veilig te werk. Leg uw transportvraag bij ons neer en wij zorgen ervoor dat uw machine veilig en professioneel op de plaats van bestemming terecht komt.


Onze werkzaamheden omtrent het machine transport bestaan uit:


  • (Inter)nationaal transporteren van machines
  • Demonteren van machines
  • Monteren van machines
  • Machines inpakken
  • Vergunningen aanvragen
  • Zorgen voor transportbegeleiding
  • Transport over zee

Gratis offerte aanvragen

Wilt u uw machine transport laten uitbesteden aan Schouten Transport? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.


Wij staan voor u klaar om het gehele transporttraject voor u uit handen te nemen.