Internationaal transport

internationaal transport

Onze chauffeurs vervoeren vrachten door geheel Europa. Schouten Transport heeft jarenlange ervaring op het gebied van internationaal transport.


Veel klanten van ons hebben als eindbestemming van hun vracht een internationale bestemming. Zo komen wij veel in België, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Zwitserland. Maar we gaan verder. Ook doen we landen aan als Portugal, Finland, Tsjechië, Roemenië en Bosnië. Geen land in Europa is ons te ver.


Internationaal transport uitbesteden aan Schouten Transport

Zoals u van ons gewend bent denken wij met u mee. Met onze praktische benadering lossen wij elke transportvraag op.


zwaar transport binnen europa

Bij internationaal transport komt heel wat om de hoek kijken. Zo moeten er allerlei vergunningen aangevraagd worden. Elk land heeft weer zijn eigen regels. Wij kennen deze regels als geen ander.


Doordat wij de beschikking hebben over doorlopende ontheffingen kunnen wij snel handelen. Ook kunnen wij, dankzij ons grote netwerk, snel een vergunning regelen.


Alles-in-één

Bij het vervoeren van uw goederen staat de veiligheid voorop. Om uw vracht veilig en schadevrij naar de plaats van bestemming te rijden hebben wij professionele en gediplomeerde chauffeurs in dienst.


Wij investeren continu in onze medewerkers. Een groot voordeel is dat onze chauffeurs ook diverse montagewerkzaamheden kunnen verrichten.


Indien gewenst monteren onze chauffeurs de vracht ter plekke. U hoeft dus zelf geen monteur meer in te schakelen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Onze kernwaarden zijn:

 • Alles-in-één;
  Wij zorgen ervoor dat uw product op de juiste plaats van bestemming komt. Maar desgewenst verzorgen wij het complete traject van A naar B inclusief eventuele positionering – en of montagewerkzaamheden.
 • Uitstekende service;
  Door onze directe, korte lijnen handelen wij snel en zijn hierdoor zeer flexibel. Daarbij communiceren we op een open en eerlijke manier.
 • Denken in oplossingen;
  Door onze ervaring op het gebied van zwaar en speciaal transport gaan wij zeer oplossingsgericht te werk. Wij denken met u mee en lossen elke transportvraag op.
 • Vakkundige chauffeurs;
  Wij investeren in onze chauffeurs. Voor ons is het enorm belangrijk dat uw producten, veilig en zonder schade, op de plaats van bestemming aankomen. Onze medewerkers hebben de juiste opleidingen en certificaten behaald om zwaar en speciaal transport te kunnen uitvoeren.
 • Professionele en moderne trucks;
  Onze trucks voldoen aan de strenge milieunormen. Wij hebben de beschikking over een professioneel wagenpark waarmee we op elke transportvraag een passend antwoord hebben.

Offerte aanvragen

Heeft uw een zware vracht met als eindbestemming een internationaal land binnen Europa? Schouten Transport kan het gehele transporttraject inclusief montage voor u uit handen nemen.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van internationaal transport? Vraag dan nu online een vrijblijvende offerte aan.