Hout transport

hout transport

Transport van 25 meter lange houten kisten

Sinds jaren vervoert Schouten Transport vrachten hout vanuit Nederland naar en van onder andere de Antwerpse havens en Vlissingen. Door hiervoor onder andere gebruik te maken van semi-diepladers kunnen wij meer volume laden.

 

Daarnaast zijn wij als specialist in exceptioneel transport natuurlijk de uitgelezen partner voor het transport van overmaatse houten constructies, houten balken en of houten kisten. Schouten Transport heeft jarenlange ervaring op het gebied van hout transport. Al sinds 1999 vervoeren we voor onze klanten exceptioneel transport en speciaal transport. We opereren zowel nationaal als internationaal.

 

Hout transport uitbesteden aan Schouten Transport

Door onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis op het gebied van hout transport. U kunt met een gerust hart uw transportvraag bij ons neerleggen.

 

Met onze praktische benadering zijn wij in staat elke transportvraag op te lossen. Hierbij gaan we oplossingsgericht te werk.

 

Onze chauffeurs zijn gediplomeerd en gaan vakkundig te werk. Bij ons bent u dan ook aan het goede adres om uw hout transport veilig op de plaats van bestemming te krijgen.

 

Alles-in-één

Bij het vervoeren van uw goederen staat de veiligheid voorop. Om uw vracht veilig en schadevrij naar de plaats van bestemming te rijden hebben wij professionele en gediplomeerde chauffeurs in dienst.

 

Wij investeren continu in onze medewerkers. Een groot voordeel is dat onze chauffeurs ook diverse montagewerkzaamheden kunnen verrichten.

 

Indien gewenst monteren onze chauffeurs de vracht ter plekke. U hoeft dus zelf geen monteur meer in te schakelen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Onze kernwaarden zijn:

 

 • Alles-in-één;
  Wij zorgen ervoor dat uw product op de juiste plaats van bestemming komt. Maar desgewenst verzorgen wij het complete traject van A naar B inclusief eventuele positionering – en of montagewerkzaamheden.
 • Uitstekende service;
  Door onze directe, korte lijnen handelen wij snel en zijn hierdoor zeer flexibel. Daarbij communiceren we op een open en eerlijke manier.
 • Denken in oplossingen;
  Door onze ervaring op het gebied van zwaar en speciaal transport gaan wij zeer oplossingsgericht te werk. Wij denken met u mee en lossen elke transportvraag op.
 • Vakkundige chauffeurs;
  Wij investeren in onze chauffeurs. Voor ons is het enorm belangrijk dat uw producten, veilig en zonder schade, op de plaats van bestemming aankomen. Onze medewerkers hebben de juiste opleidingen en certificaten behaald om zwaar en speciaal transport te kunnen uitvoeren.
 • Professionele en moderne trucks;
  Onze trucks voldoen aan de strenge milieunormen. Wij hebben de beschikking over een professioneel wagenpark waarmee we op elke transportvraag een passend antwoord hebben.

Gratis offerte aanvragen

Heeft uw een zware vracht met als eindbestemming een internationaal land binnen Europa? Schouten Transport kan het gehele transporttraject inclusief montage voor u uit handen nemen.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van internationaal transport? Vraag dan nu online een vrijblijvende offerte aan.