Horizontaal transport

horizontaal transport

Ook voor horizontaal transport over de weg bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vervoeren onder andere machines, bouwmateriaal, containers, keten en buizen van punt A naar punt B.


Met ons uitgebreide wagenpark hebben we voor elke vracht een bijpassende truck waarmee we uw vracht veilig op de plek van bestemming bezorgen.


Horizontaal transport uitbesteden aan Schouten Transport

Wij verzorgen het horizontale transport binnen heel Europa. Of de eindbestemming van uw vracht nu Engeland, Portugal, Duitsland, Litouwen of Macedonië is. Wij brengen uw vracht op de juiste plaats van bestemming.


lengte transport

Maar we gaan verder. Behalve het vervoeren, voeren we ook montagewerkzaamheden uit. Indien gewenst kan onze chauffeur uw vracht ter plekke monteren. Hiervoor hoeft u dus niet apart een monteur in te schakelen. Voor verschillende klanten monteren en positioneren onze chauffeurs de lading op de eindbestemming. Dat doen wij onder andere met prefab betonnen weegbruggen en transformatorstations. U hoeft zich dus alleen op uw core business te richten. Wij doen de rest!


Er komt heel wat bij kijken om zwaar transport over de weg te vervoeren. We hebben hierbij te maken met veel regels. Ook moeten er diverse vergunningen aangevraagd worden.


Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij ervoor zorgen dat we snel een vergunning krijgen. Ook beschikken we over speciale ontheffingen waardoor we nog sneller kunnen handelen.


Onze kernwaarden zijn:

 • Alles-in-één;
  Wij zorgen ervoor dat uw product op de juiste plaats van bestemming komt. Maar desgewenst verzorgen wij het complete traject van A naar B inclusief eventuele positionering – en of montagewerkzaamheden.
 • Uitstekende service;
  Door onze directe, korte lijnen handelen wij snel en zijn hierdoor zeer flexibel. Daarbij communiceren we op een open en eerlijke manier.
 • Denken in oplossingen;
  Door onze ervaring op het gebied van zwaar en speciaal transport gaan wij zeer oplossingsgericht te werk. Wij denken met u mee en lossen elke transportvraag op.
 • Vakkundige chauffeurs;
  Wij investeren in onze chauffeurs. Voor ons is het enorm belangrijk dat uw producten, veilig en zonder schade, op de plaats van bestemming aankomen. Onze medewerkers hebben de juiste opleidingen en certificaten behaald om zwaar en speciaal transport te kunnen uitvoeren.
 • Professionele en moderne trucks;
  Onze trucks voldoen aan de strenge milieunormen. Wij hebben de beschikking over een professioneel wagenpark waarmee we op elke transportvraag een passend antwoord hebben.

Gratis offerte aanvragen

Schouten Transport heeft alleen gediplomeerde en vakkundige chauffeurs in dienst. Hierdoor worden de werkzaamheden op een professionele manier uitgevoerd.


Door onze jarenlange ervaring kunt u elke transportvraag bij ons neerleggen. Wij denken met u mee en gaan oplossingsgericht te werk.


Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van horizontaal transport? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.