Dieplader transport

dieplader transport

Een dieplader is ontworpen voor hoogte en zwaar transport. Diepladers zijn zeer flexibel. Allerlei producten met verschillende vormen en verschillende afmetingen worden vervoerd met een dieplader. Met deze wagens kan bijna alles vervoerd worden.


Dieplader transport inzetten

Op onze diepladers en semi-diepladers vervoeren wij vanalles. Denk aan transport van grote machines, zoals bijvoorbeeld grondverzetmachines als een shovel, mobiele kraan, rupskraan, dumper, enzovoorts. Maar ook landbouwmachines als een hakselaar, combine, freesmachine, trekker, silagewagen enzovoorts. Daarnaast transporteren wij met deze diepladers veel betondelen als een hoog transformatorstation of een betonschacht. Daarnaast ook silo’s en (open top) zeecontainers worden vervoerd op een dieplader.


Dieplader transport uitbesteden aan Schouten Transport

dieplader

Schouten Transport heeft jarenlange ervaring op het gebied van dieplader transport. Onze vakkundige chauffeurs vervoeren al sinds 1999 praktisch alles wat u maar wilt vervoeren.


Wij vervoeren alles met professionele en moderne trucks. Trucks die volledig voldoen aan de strenge milieunormen.


Ons wagenpark heeft de beschikking over 2-, 3- en 4-asser uitschuifbare diepladers. Deze diepladers beschikken over oprijbanen zodat ze uitstekend geschikt zijn voor het transporteren van verrijdbare machines.


Naast het vervoeren van diverse vrachten, voeren wij ook montagewerkzaamheden uit. Onze chauffeurs monteren, indien gewenst, de lading op de eindlocatie. Wij nemen alles voor u uit handen.


Dieplader transport door heel Europa

Met onze diepladers zijn ladingen met een hoogte van 4 meter zijn voor ons geen enkel probleem. Deze kunnen we door heel Europa op uw plaats van bestemming bezorgen.


Wilt u uw producten droog vervoerd hebben? Ook dat is mogelijk. Al onze diepladers beschikken over zeilen om uw vracht droog te transporteren.


transport per dieplader

Bij dieplader transport komt heel wat kijken. Er moeten speciale vergunningen aangevraagd worden. En we zitten vast aan tal van regels welke in elk land verschillend zijn.


Om snel te kunnen schakelen beschikken wij over doorlopende ontheffingen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Desondanks verloopt aanvragen van vergunningen omtrent het dieplader transport, door ons uitgebreide netwerk, soepel en snel.


Gratis offerte aanvragen

De chauffeurs van Schouten Transport zijn specialisten op het gebied van dieplader transport. Het behoort tot ons dagelijkse werk.


Omdat het ons dagelijkse werk is kunnen wij u voorzien van de beste adviezen. Wij denken met u mee, waardoor elke transportvraag door ons opgelost wordt tegen concurrerende prijzen.


Wilt u meer informatie? Bel ons op 0529-482332 of vraag een gratis offerte aan.